Over ons 1Ted Stravers is ondernemer, spreker en marketingspecialist.

Met zijn marketingbureau Trenica helpt hij technische en industriële ondernemingen om meer klanten aan te trekken, een duidelijk gezicht in de markt te hebben en (inter)nationaal bekendheid te verwerven met hun activiteiten.
Ted is bestuurslid bij het Platform Techniek Noordwest-Veluwe.

Trenica doet dit met een compleet spectrum aan marketingmiddelen en met een zeer ervaren team van specialisten. Als doelgroep is bewust gekozen voor industriële bedrijven omdat technische ontwikkelingen dusdanig snel gaan en belangrijk zijn voor onze economie dat marketing geen achtergebleven onderwerp mag zijn. Onze ervaring hebben wij de afgelopen jaren bij technische en industriële bedrijven opgedaan.

‘Technische ontwikkelingen gaan dusdanig snel dat marketing geen achtergebleven onderwerp mag zijn’

De juiste skills, de juiste oplossing.

Maak slim gebruik van ons team van doorgewinterde specialisten!

Marketing advies

Trenica geeft praktisch en nuchter marketing advies. Advies waar u echt iets mee kunt en dat direct resultaten oplevert.

Nuchter, praktisch en zonder wolligheid.

Interim management

Trenica heeft jaren interim ervaring. Direct inzetbaar, doortastend en geen wollige verhalen.

Zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.

Workshops

Ted Stravers heeft jaren honderden mensen getraind in het gebruik van social media en online marketing. Maar ook een smakelijk verhaal over trends in de markt verzorgen we!

Verrassende workshops met humor.

Industriële trends

Smart Industry heeft een enorme vlucht genomen. Digitalisering, e-Commerce, Industrial Internet of Things en Big Data zijn ontwikkelingen die niet meer zijn te stoppen. Maar ook nieuwe productietechnieken, zoals 3D printen, cleantech, nanotechnologie, verfijnde sensortechnologie en robottechnologie worden steeds vaker ingezet. Deze snelle technologische veranderingen vragen om investeringen in R&D en marketing. Aansluiting bij kennisclusters, zoals Field Labs is essentieel en bestaand product-marktcombinaties moeten soms worden herzien. Ook nieuwe markten en verkoopkanalen moeten worden ontwikkeld.

Marketing in de industrie

Het team van Trenica houdt van een nuchtere en praktische aanpak die ook daadwerkelijk wat oplevert. We bieden dan ook professionele ondersteuning op vrijwel elk vlak van marketing en communicatie.
En dat doen we al jaren. Als het er niet is bouwen we het en als het er wel is optimaliseren we het, is hierbij het motto. Daarnaast zeggen we wat we doen en doen we wat we zeggen. Zo simpel moet het zijn.

Trenica is lid van het Platform Techniek Noordwest-Veluwe logo platform techniek noordoost veluwe trenica ted stravers