De Nederlandse industrie

De industrie in Nederland zit al jaren in de lift. Niet alleen de binnenlandse markt trekt aan, ook de export naar buitenlandse markten groeit en veel Nederlandse industriële ondernemingen vestigen zich in het buitenland.
De concurrentie is echter ook flink toegenomen.

Dat begon met name door goedkoop producerende landen zoals China maar heeft zich ondertussen uitgebreid naar ondermeer
Midden-Europese landen, waar gedegen en betaalbaar vakmanschap aanwezig is.
Dat vraagt om flexibiliteit, ondernemerschap en marketing.

Trenica is uw marketing partner voor:

Services 1

Van innovatieve hightechbedrijven tot en met productiebedrijven: de maakindustrie is bijzonder veelzijdig. Veranderingen volgen elkaar in hoog tempo op en vernieuwingen zijn aan de orde van de dag. Daardoor zijn de belangen groot en dat vraagt veel van uw marketingorganisatie. En dan is het fijn dat Trenica u de helpende hand biedt.
Zoals marketing coaching, het (tijdelijk) begeleiden van projecten of ze volledig uitvoeren Trenica biedt u kennis, kunde en menskracht op interim basis aan. Laat u zelf of uw organisatie professioneel ondersteunen op die vakgebieden die niet direct tot het werkgebied van technisch opgeleide mensen behoren.  Verandering is de levenskracht van elke organisatie, mits de kennis en kunde voldoende aanwezig zijn om mee te veren!!.

Neem contact op!

Social Selling Trenica MaakindustrieTegenwoordig is Social Selling geen optie, maar een must om succesvol leads te genereren en te verkopen. Gemiddeld gezien gebruikt 65% van de potentiële kopers sociale netwerken om meer te weten over verkopers. En dat is een uitdaging voor de maakindustrie.

Social Selling is het benutten van social media kanalen, zoals LinkedIn. Het bestaat uit het opbouwen van een relevant netwerk, hen helpen en bewust maken door middel van het delen van waardevolle content én het opbouwen van duurzame relaties met beslissers. Om uiteindelijk tot een succesvolle leadgeneratie en verkoop te komen.

Social Selling vergt wel een gedragsverandering in de totale sales- en marketingaanpak. Trenica staat voor u klaar om de brug te slaan naar Social Selling en Leadgeneratie

Services 2
Neem contact op!
Services 3
Neem contact op!

Naast vakkundig en strategisch marketingadvies, interim management en workshops verzorgen we een compleet spectrum aan marketing.

We zijn een team van doorgewinterde specialisten op het gebied van industriële marketing, B2B marketing, webdesign, social selling, branding, foto & video, events, leadgeneratie, CRM & marketingsoftware, zoekmachineoptimalisatie, productdesign en belettering.

Technische ontwikkelingen gaan dusdanig snel dat marketing geen achtergebleven onderwerp mag zijn.

Sectoren waarvoor wij o.a. werken:

Metaalsector

Onder de metaalindustrie worden gerekend alle bedrijven die metaal uit erts produceren en verwerken tot producten, en ook de bedrijven die deze producten samenstellen tot machines, apparaten en vervoermiddelen.

Bouwsector

De bouw is de economische sector of bedrijfstak die zich bezighoudt met het produceren van woningen en andere bouwwerken.

Logistieke sector

De logistieke sector omvat het organiseren, plannen, besturen en uitvoeren van de complete goederenstroom, inclusief op- en overslag.

Offshore sector

Alle activiteiten die plaatsvinden op enige afstand van de kust, denk hierbij aan exploratie en winning van olie en gas, maar ook van windenergie en aquacultuur.

Zichtbaar worden in de maakindustrie?

Wij hebben onze ervaring de afgelopen jaren bij high-tech en industriële bedrijven opgedaan.

Laten we aan de slag gaan!